"Tudjátok, volt idő, amikor az emberek életét a szeretet irányította. Egy darabig ez elégnek bizonyult. Aztán az emberiség elkanászodott, akkor segítségül megkapta a parancsolatokat. Amikor már ez sem segített, akkor jött a törvény, vele a jog. Itt tartunk. Sokszor elgondolom, tanácsos volna visszafordulni."
(Hamvas Béla: Anthologia Humana)

***

2008. október 4., szombat

Éld az életed és élvezd azt, aki vagy!




Tárd fel az értékeidet!


Számtalan módja van a jövedelemszerzésnek, de a valódi gazdagság létrehozásához szükséges jövedelem előállításának legbiztosabb módja az, amikor teljes mértékben élvezed a céljaidnak megfelelő és a szenvedélyeddel összhangban lévő tevékenységedet.

Amint a "Vonzás törvénye" alkalmazását oktató személyi edző Bob Doyle mondja:

"A jólét elérésének legkevésbé fáradtságos módja egyszerűen az, hogy 'hozzuk a formánkat', szabadon, mindenféle visszafogottság nélkül és annyi személlyel osztjuk meg az értékeinket, amennyivel csak tudjuk."

Ezt téve egy olyan vibrációs állapotba juthatunk, ami a boldogság és bőség állapotával harmonizál. Arra bátorítalak, hogy fedezd fel a benned rejlő eddig még feltáratlan értékeket, és kutass fel új eszközöket, melyekkel mások tudtára hozhatod ki is vagy valójában. Mindezért cserébe számíthatsz a világmindenség kárpótlására.

Itt van most hat kérdés, amely segítségedre lesz a gazdagsághoz vezető, eddig még nem ismert útvonalak felfedezésében:



1.) Milyen életet szeretnél magadnak?

Ez az összes kérdés közül a legfontosabb. Tudnod kell, hogy számodra mit jelen az, hogy gazdagság és siker. Ugyanis ezeket világosan magába foglaló jövőkép hiányában, semmi esélyed nincs az elérésükre.

Ha nem tudod milyen elképzelés szerint szeretnéd élni az életed, soha sem leszel képes olyan érzelmeket kelteni önmagadban, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy magadhoz vonzhasd mindazt, amire vágysz. Az érzelem az, ami mozgásba hozza a "Vonzás törvényét".

Sajnálatos tény, hogy az emberek többsége arra összpontosítja a figyelmét, amit meg szeretne változtatni az életében és megreked ezen a rezgésszámon, aminek köszönhetően csupán olyan körülményeket vonz magához, amely a jelenlegi helyzetének változatlan szinten tartását szolgálja.


2.) Milyen szakterületen érzed magad otthon?

Van olyan dolog, amit másoknál jobban tudsz csinálni, vagy amiről másoknál jóval tájékozottabb vagy? Bámulatos, hogy mennyire nem vesszük észre, hogy milyen kivételes adottságaink vannak. Azok a képességeink és ismereteink, amelyeket természetesnek veszünk és "magától értetődőnek" tekintünk, megoldásként szolgálhatnának számunkra az áhított gazdagság eléréséhez.

Volt már rá példa, hogy megfizették valamilyen terülten szerzett jártasságodat? Az a személy, aki felfogadott egy munka elvégzésére, bizonyára felfedezett valamilyen értéket benned, egyébként nem vette volna a fel veled a kapcsolatot. Ez egy másik terület, amin az emberek átsiklanak, amikor az erősségeik felmérésére kerül sor.


3.) Azon veszed-e észre magad, hogy ugyanazokat a kérdéseket válaszolod meg, újra és újra?

Értesz a számítógépekhez? Remek ételrecepteket ismersz? Gyakran megkérdezik tőled, hogy miként csinálsz valamit?

Valószínű, hogy mindezért nem kérsz senkitől sem pénzt, mivel a többségük az ismerőseid és barátaid közül kerül ki. Nem gondoltál még arra, hogy valószínűleg annyira szeretnék az illetők a választ tőled megkapni a kérdéseikre, hogy még fizetni is hajlandók lennének cserében?


4.) Mennyire értékeled a tudásodat és az információidat?

Ne foglalkozz azzal, miként kapsz majd pénzt az ismereteidért cserébe. Szerinted mennyit érnek az információid? Mennyit ruháztál be önmagadba hogy szert tegyél a tudásodra és tapasztalataidra? Rendelkezel-e olyan adottsággal, amellyel képes vagy mások betanulási idejét lerövidíteni egy adott szakterületen?

Ez a kérdés számtalan jövedelemforrás lehetőségét tárhatja fel a szemeid előtt. Másoknak több tízezer dollárnyi képzési, kutatási és tapasztalatszerzési költséget segíthetsz megspórolni azzal, hogy egy összeállítást készítesz el számukra egy általad jól ismert szakterületről.

Milyen értéket jelenthet ez mindazok számára, akik hozzád hasonló témák iránt érdeklődnek, főként abban az esetben, ha azt az általad eltöltött idő töredéke alatt megszerezhetik - vagy mennyibe kerülne ez nekik a hagyományos módszerekkel történő beszerzés esetén?


5.) Tudod azt, hogy egyesek milliókat keresnek különféle információk értékesítésével?

Egyesek szó szerint milliókra tesznek szert az ismereteik közzétételével. Az internet lehetővé teszi bárki számára, hogy egy számítógép és internet kapcsolat segítségével a tapasztalatait bárkivel megoszthassa. Ennek a lehetőségnek a könnyedségét leginkább a harminc éves életkor alatti internet milliomosok növekvő száma is bizonyítja.


6.) Rájöttél-e arra, hogy nem kell minden lépést ismerned?

Nincs szükség arra, hogy megrekedj az álmaid megvalósításának útján, csupán azért mert valamit nem tudsz éppen megcsinálni. Sokan vannak olyanok körülötted, akik nagyon is jól tudják mi a teendő az adott esetben. Ha nem adod fel és kitartasz az elhatározásod mellett, biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő időben össze fogsz találkozni a neked való személyekkel.

Ha már egyszer sikerült egy kevés összegre szert tenned a tudásod másokkal való megosztása révén, nem gondolod, hogy ugyanezt még egyszer megismételhetnéd? Aztán még egyszer és még egyszer?

Élvezd a többféle jövedelemforrás létrehozásának a folyamatát! Minél többekkel osztod meg az adottságaidat, annál több jövedelemteremtő forrásra bukkansz. Minél több jövedelemforrással rendelkezel, annál kevésbé kell aggódnod, ha valamelyik vállalkozásod nem az elvárásaidnak megfelelően teljesít.

Mihelyt észreveszed, mennyire könnyű az interneten jövedelemforrásokat létrehozni, és mennyire olcsó egy internet alapú vállalkozást beindítani, rájössz, hogy gyakorlatilag nincs semmiféle korlátja az előállítható jövedelmednek - és ebből adódóan a létrehozott szabadságodnak sem.

Ne felejtsd el:

"A 'csoda' - életminőséged javításának a kulcsa - benned van! Felfedezéséhez a módszert személyiséged fejlesztése képezi. Anyagi ösztönzésre mindehhez kedvező lehetőségeket pedig, a személyes tanácsadáson alapuló közvetlen értékesítésben is találhatsz."



KÉSZÍTETTE: KAJÁRIK Béla
"A Föld neked forog. Az óceánok Neked áradnak és apadnak. A madarak Neked énekelnek. Minden gyönyörűség, amit látsz, minden csoda, amit tapasztalsz, Érted, Neked van. Nézz körül. Ebből az egészből semmi sem létezne, ha Te nem lennél. Mindegy, hogy eddig mit gondoltál magadról, most már tudod, Ki Is Vagy Valójában. Te vagy az univerzum ura. A királyság örököse. Az Élet tökéletessége. És most már ismered a Titkot. Légy boldog!"
/R. W. Emerson/
A Titkos Fegyver, amivel legalább 300%-os látogatottságnövekedést érsz el